interiér panelového bytu bj

bardejov, slovenská republika
súkromný investor

štúdia – realizácia I 2013
autor I r.burčík

Návrh projektu interiéru, do existujúceho panelového bytu v miestnostiach vstupnej chodby a kuchyne, sa snaží pri minimálnom zásahu do skutkového stavu jak konštrukcií tak rozvodov vyriešiť v chodbe otázku nedostatku úložných priestorov vstavanými skriňami na celú výšku chodby, kde zjednocujúcim prvkom sú čisté plochy čelných panelov otváravých skriniek s čiastočným leskom opticky zväčšujúci priestor. Kuchyňa svojím usporiadaním a členením spĺňa všetky požiadavky investora s prihliadnutím na základné postupy prípravy jedla a vytvorením dostatku úložného priestoru so zachovaním zóny pre stolovanie.

Farebne zjednocujúcim prvkom je biela / svetlé odtiene /, ktorá priestor panelového bytu nielen presvetľuje, ale aj otvára a opticky ponúka viac ako je reálna hmota využitia.